2020-06-16 15:50:04• hírek • Fizetett tartalom

A Korall Klinika laboratóriumaiban több típusú koronavírusteszt elvégzésére is lehetőség van

Noha országos viszonylatban egyre több korlátozó intézkedést oldanak fel, az újonnan azonosított koronavírus-fertőzöttek száma továbbra is konstans emelkedést mutat. Az ezzel kapcsolatos kérdések egyik legfontosabbika jelenleg az, vajon hányan estek át úgy a betegségen, hogy nem is tudtak róla, mert tüneteik olyan enyhe lefolyásúak voltak, hogy nem adtak okot aggodalomra.

Amennyiben szeretné biztosan tudni, hogy önt elkerülte-e a vírus vagy esetleg már szerencsésen átesett a betegségen, akkor érdemes egy koronavírustesztet végeznie. Ha nem tudja, pontosan hol is tudja ezt elvégezni, akkor jó hírünk van, ugyanis Szatmárnémeti egyik legnépszerűbb magánkézben levő egészségügyi intézményének, a Korall Klinikának a laboratóriumaiban immár koronavírus-tesztelésre is lehetőség van. Mi több, a Korall laboratóriumai nemrégiben bővítették a koronavírus-tesztelési módszereik sorát, így többféle tesztelési módszer közül is választhatunk.


A skála bővítésének köszönhetően immár PCR és szerológiai tesztelést is végeznek. Ez azt jelenti, hogy képesek annak kimutatására is, hogy a páciensnek a koronavírus-fertőzés miatt vannak-e a Covid-19-re utaló tünetei, vagy korábban átesett-e már a vírusfertőzésen. Mi több, ezáltal arra is fényt lehet deríteni, hogy valaki korábban egészségügyi panaszok nélkül, tünetmentesen heverte-e ki a fertőzést.


Az érdeklődőknek három típusú koronavírus-teszt elvégzésére van lehetőségük a Korall Klinika laboratóriumaiban:

  • IgG és IgM típusú ellenanyag kimutatása vérből gyorsteszt segítségével
  • IgG és IgM típusú ellenanyag kimutatása szérumból immunológiai meghatározással
  • Antigén-meghatározás PCR módszerrel (hivatalos szerv által javasolt tesztelési módszer, főleg kórházakban alkalmazott eljárás)

Előjegyzésért és egyéb információkért hívja a következő számok egyikét:

  • Korall Klinika – Szatmárnémeti: 0361 412037, Károlyi úti labor: 0261 863 865
  • Korall Klinika – Nagykároly: 0361 413313
  • Korall Klinika – Avasfelsőfalu: 0361 809 570

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: